2011. július 14., csütörtök

Borban sült kolbász

Mától szabadságon vagyok, úgyhogy jöhetnek az elmaradt receptek. Kedden minden hőrekord ellenére nekiálltam főzicskézni, és 2 olyan ételt is készítettem, amihez be kellett izzítani a sütőt, ha már meleg van akkor úgyis mindegy alapon. És még vár rám kb 10 tojásfehérje, amiből valami habos pavlovaszerűt szeretnék készíteni. Ez a mai nap projetje lesz. 

Hozzávalók:
½ kg kolbász
2 dl száraz vörösbor
1 hámozott paradicsom konzerv

A kolbászt karikákra vágtam. A karikákat egy tűzálló tálba rendeztem. Ráöntöttem a paradicsomkonzervet és a bort. Fóliával letakarva 220 fokos sütőben 30 percet sütöttem.
Friss kenyérrel tálaltam.

Ötletadó: Nők Lapja Konyha - 2011. június

Nincsenek megjegyzések: