2010. március 7., vasárnap

Téliszalámis csirkemell

Elkezdem felpakolni a nem desszerteket is. Úgy látom nagyon elmentem mostanában a desszert irányába, pedig eszünk egyebet is, nem csak édességet :)


Hozzávalók:
1 csirkemell
12 szelet téliszalámi
6 karika kolbász
5 dkg trappista sajt
5 szál rozmaring
só, bors

A csirkemellet filézve vettem, így kicsontozni nem kellett. A két filét 3-3 szeletre vágtam. Egy tűzálló tálba helyeztem a 6 szeletet egymás mellé (pont ki is töltötte a tálat), sóztam, borsoztam. Minden szeletre raktam 2 téliszalámit, 1 kolbászt és egy vékony szelet sajtot. Megtűzdeltem a rozmaringágakkal. Alufóliával letakarva 220 fokon 30 percet sütöttem (nem volt a sütő előmelegítve), majd fólia nélkül további 5 percet. Krumplipürével tálaltam.

Nincsenek megjegyzések: