2009. június 10., szerda

Eper parfé

Nagyon egyszerű recept, de amilyen egyszerű, olyan finom. 

Hozzávalók:
1 kg eper
4 dl tejszín
2 evőkanál porcukor

Az epret tisztítás után botmixerrel összeturmixoltam. A tejszínt a porcukorral habbá vertem. Óvatosan belekevertem a habba az eperturmixot. Lapos tálba öntöttem és a mélyhűtőbe raktam.


4 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Mühühü, volt-nincs eperszezon :-(

Kérek a Tiédből :-))

ManóAnyó írta...

Viki, sajnos elfogyott, pedig adnék szívesen :)
De az eperszezon azért remélem még nem ért véget, mert még tettem el eperlekvárt.

erős ildikó írta...

A nomádportán még javában érik az eper...jól jönne egy adag most a remek parfédhoz!

ManóAnyó írta...

Jó hír, hogy még van ahol érik eper, akkor reménykedhetek, hogy lesz eperlekvárom.