Hozzávalók:
1 kínai kel
30 dkg csiperke
1 szál póréhagyma
½ kaliforniai paprika
15 dkg juhtúró
1,5 dl majonéz
1 dl tejföl
1 evőkanál olaj
só, bors
A gombát megtisztítottam és egy evőkanál olajon megpároltam. A kínai kelt leveleire szedve megmostam, majd a torzsáját kivágtam és felszeleteltem. A póréhagymát megszabadítottam külső rétegétől, hosszában feleztem, majd félkarikákra vágtam. A paprikát apró kockákra vágtam.
A juhtúrót villával összetörtem, hozzáadtam a tejfölt és a majonézt, sóztam, borsoztam, majd az egészet jól elkevertem.
Egy nagy tálba beledobáltam a zöldségeket, ráöntöttem a juhtúrós öntetet, és az egészet jól összekevertem. 2-3 óra hűtés után az ízek jól összeérnek, érdemes kivárni.
1 kínai kel
30 dkg csiperke
1 szál póréhagyma
½ kaliforniai paprika
15 dkg juhtúró
1,5 dl majonéz
1 dl tejföl
1 evőkanál olaj
só, bors
A gombát megtisztítottam és egy evőkanál olajon megpároltam. A kínai kelt leveleire szedve megmostam, majd a torzsáját kivágtam és felszeleteltem. A póréhagymát megszabadítottam külső rétegétől, hosszában feleztem, majd félkarikákra vágtam. A paprikát apró kockákra vágtam.
A juhtúrót villával összetörtem, hozzáadtam a tejfölt és a majonézt, sóztam, borsoztam, majd az egészet jól elkevertem.
Egy nagy tálba beledobáltam a zöldségeket, ráöntöttem a juhtúrós öntetet, és az egészet jól összekevertem. 2-3 óra hűtés után az ízek jól összeérnek, érdemes kivárni.
2 megjegyzés:
Gratulálok a helyezésedhez! :)))
Köszönöm szépen!
Megjegyzés küldése