Hozzávalók:
1 kg őszibarack
3 evőkanál vodka
2 tojás
2 tojássárgája
8 dkg porcukor
A barackot megpucoltam, kimagoztam, majd elnegyedeltem. Tűzálló tálba helyeztem az őszidarabokat, és megpermeteztem a vodkával. Az egész tojásokat, a tojássárgával és a cukorral gőz fölött, folyamatosan habverővel kevergetve sűrű krémmé főztem (kb.12 perc). A mártást a barackra kanalaztam. A sütőt előmelegítettem 200 fokra. Grill beállítást használva, addig sütöttem, amíg a teteje megbarnult (kb.15 perc).
1 kg őszibarack
3 evőkanál vodka
2 tojás
2 tojássárgája
8 dkg porcukor
A barackot megpucoltam, kimagoztam, majd elnegyedeltem. Tűzálló tálba helyeztem az őszidarabokat, és megpermeteztem a vodkával. Az egész tojásokat, a tojássárgával és a cukorral gőz fölött, folyamatosan habverővel kevergetve sűrű krémmé főztem (kb.12 perc). A mártást a barackra kanalaztam. A sütőt előmelegítettem 200 fokra. Grill beállítást használva, addig sütöttem, amíg a teteje megbarnult (kb.15 perc).
2 megjegyzés:
Ez nagyon jó!!! Tetszik!!!
És nagyon eteti magát, seperc alatt elfogyott!
Megjegyzés küldése